понедельник, 19 марта 2018 г.

Гра з англійської мови «PUZZLE - 2018»

Відповідно до Указу Президента України від 16.11.2015 №641/2015 «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні» Кабінет Міністрів України розпорядженням від 10.03.2016 №199-р затвердив «План заходів, спрямованих на активізацію вивчення громадянами англійської мови, на період до 2020 року» шляхом проведення олімпіад з англійської мови, конкурсів та інших змагань серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

З метою сприяння виконанню зазначених заходів та активного залучення учнівської молоді до вивчення англійської мови 22 лютого 2018 року в Нетішинській ЗОШ №1 була проведена Всеукраїнська гра з англійської мови "Пазл". 25 учнів з 4 по 7 класи мали можливість позмагатися за звання Всеукраїнського та регіонального переможця. Кожен учасник гри отримав зошит із завданнями трьох рівнів складності (по 1, 3 і 5 балів за правильну відповідь). На кожне завдання пропонувалося чотири варіанти відповідей, серед яких є лише одна правильна. Якщо учасник знайде всі правильні відповіді, то отримає 70 балів. Виконати роботу потрібно було впродовж 60 хвилин.

Завданнями Всеукраїнської гри з англійської мови "Пазл" були:
формування у школярів зацікавленості англійською мовою, літературою та історією;
підвищення кваліфікації вчителів англійської мови;
підвищення інтересу дітей до читання найкращих зразків англійської літератури в оригіналі;
формування в учнів старших класів навичок роботи з тестовими формами контролю;
активізація позакласної та позашкільної роботи із зазначених вище дисциплін;
надання учням можливості змагатися в міжрегіональному масштабі, не виїжджаючи зі свого міста.

Звертаємо Вашу увагу, що проведення Всеукраїнської гри з англійської мови «PUZZLE» схвалено Малою академією наук України Міністерства освіти і науки України.
Результати гри (за школами) будуть оприлюднені в мережі Інтернет на сайті гри: http://puzzle-game.com.ua/





Щиро дякуємо учням-учасникам інтелектуальної гри, а також вчителям англійської мови які, взяли участь в організації та проведенні гри. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий