вторник, 31 марта 2020 г.

Дистанційне навчання
   
  Дистанційне навчання — сукупність сучасних технологій, що забезпечують доставку інформації в інтерактивному режимі за допомогою використання ІКТ (інформаційно-комунікаційних технологій) від тих, хто навчає , до тих, хто навчається. 

       Через карантинні заходи в країні тема дистанційного навчання стала вкрай актуальною. Вміти ефективно працювати на відстані, добре розумітися на технологіях та бути медіаграмотним — надважливі навички 21 століття. Зараз перед кожним вчителем України постало випробування, як відпрацювати ці навички разом з учнями в реальному часі під час дистанційного навчання. То як технічно організувати дистанційне навчання, зберегти баланс теорії і практики, різних типів завдань і при цьому захопити учнів? В інтернетресурсах є багато рекомендацій по організації дистанційного навчання. 

       Вчителі кафедри англійської мови Нетішинської ЗОШ №1 максимально опрацювали поставлене часом завдання і вже успішно налагодили роботу з учнями за допомогою використання ІКТ. Колеги використовують блоги для вивчення учнями певного матеріалу, переліку вправ до виконання для усіх класів. Члени кафедри знімають відеоуроки, активно використовують матеріали British counsil, тести сайту "На урок", LearningApps, Viber групи, Google форми, email для зворотнього зв'язку.


Комментариев нет:

Отправить комментарий